Iščemo prostovoljce za sodelovanje na našem projektu The Future We Want, kjer bi se nam pridružili na karavani z avtobusom po evropskih mestih. 

Udeleženci karavane bodo povsod, kjer se bodo ustavili, z uličnimi akcijami in zagovorništvom nagovarjali mimoidoče na trgih mest na temo 12. cilja trajnostnega razvoja; odgovorna poraba in proizvodnja, kot je npr. hitra moda oz. hitra potrošnja tekstila. 

Pogoji za prijavo; 

  • polnoletnost, 
  • da prebivate v Sloveniji, 
  • znanje angleškega jezika. 

PRIJAVE na: natasa.novak@sloga-platform.org

Prijavnica za udeležbo v projektu FWW

Navodila za udeležbo pri projektu Future We Want

Svoje potovanje bomo začeli 26. 8. 2024 v Neaplju, nato nadaljevali v Florence, Bologna, Vicenza, Koper, Ljubljana, Augsburg, Strasbourg, Nancy, Aachen, Liege, in 15. oz. 16.9. zaključili v Bruslju. 

Vsak nov kandidat bo s SLOGA podpisal dogovor o prostovoljstvu. SLOGA mu bo plačala prevoz do Neaplja in nazaj domov, prav tako bo imel plačano celo pot karavane, vključno s spanjem in hrano (3 x vegetarijanski obrok) in 400 EUR žepnine. Izbrani kandidati si bodo po opravljeni seznanitvi s projektom in opravljenih online nalogah izbrali skupino mladih, v kateri bi se želeli bolj angažirati na karavani: pritegovanje pozornosti – cirkuške spretnosti, zagovorništvo ali online campaign. 

Več o projektu si lahko preberete na povezavi: https://sloga-platform.org/projekti/the-future-we-want/, ali pa nam sledite na FB in IG. 

Več o ciljih trajnostnega razvoja si lahko preberete na povezavi: https://unis.unvienna.org/unis/sl/topics/sustainable_development_goals.html 

Pridružite se nam in PREŽIVITE POČITNICE MALO DRUGAČE! 

 

European Caravan on SDGs 


Financirano s strani Evropske unije. Vsa izražena stališča in mnenja so izključno mnenja avtorjev in ne odražajo stališč in mnenj Evropske unije in Evropske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA).

The Future We Want - Logotipi

Translate »