Na SLOGA, platformi nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč smo v sklopu projekta Trajnostno.Lokalno.Globalno II pripravili potujočo razstavo “Zgodbe pozitivnih sprememb”, s katero želimo ozaveščati mlade, širšo in strokovno javnost o slovenskem mednarodnem razvojnem sodelovanja, humanitarni pomoči in globalnem učenju za izpolnjevanje ciljev trajnostnega razvoja.

Ob odprtju razstave bo organizirana tudi manjša okrogla miza s sogovorniki na temo migracij, vpliva klimatskih sprememb nanje in pomena mednarodnega razvojnega sodelovanja.

Potujoča razstava “Zgodbe pozitivnih sprememb” z okroglo mizo začenja svojo pot v LJUBLJANI.

KDAJ? V ponedeljek, 13. 11. 2023 ob 14.20

KJE? V predavalnici Gimnazije Vič na Tržaški cesti 72 v Ljubljani

Razstava prikazuje projekte in primere dobrih praks nevladnih organizacij, s katerimi le-te odgovarjajo na izzive sedanjega časa, z migracijami na čelu. Migracije so naša realnost in vplivajo tako na države prihoda kot na države, iz katerih ljudje odhajajo. Kako te izzive nasloviti bo vsekakor eno izmed vprašanj okrogle mize, ki bo potekala ob otvoritvi fotografske razstave.

Vabljeni k prijavi kot slušatelj okrogle mize, ki bo v ponedeljek, 13. 11. 2023, od 14.20 TUKAJ

SLOGA – delujmo trajnostno, lokalno in globalno!

Projekt Trajnostno. Lokalno. Globalno. II  izvaja SLOGA, platforma nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč. Sofinancira ju Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve. Vsebina ne predstavlja stališč Vlade Republike Slovenije.

Trajnostno Lokalno Globalno II pasica

Translate »