V sklopu projekta PROTEUS “Protecting EU Values and Fundamental Rights through Public Participation and Civil Society Assistance in Central Europe“, katere nosilec je Transatlantic Fundacija (TF) je SLOGA objavila javni poziv NVO za prijavo na usposabljanja za krepitev zmogljivosti in podporo civilnemu aktivizmu ter vključenost.

Cilj javnega poziva je spodbujati civilni aktivizem in sodelovanje državljanov, še posebej tistih, ki prihajajo iz primestnih območij Slovenije.

Platforma SLOGA bo v okviru tega poziva organizirala pet usposabljanj. Po uspešnem zaključku vsakega usposabljanja bodo kandidatom omogočene prijave na poziv za mikrogranting, kar odpre možnost pridobitve nepovratnih sredstev za uresničitev njihovih projektov.

Drugo usposabljanje: Offline zagovorništvo in sodelovanje z lokalnimi oblastmi

Ime usposabljanja: Negotiations

Upravičeni prijavitelji: Upravičene organizacije so civilnodružbene organizacije in druge nepridobitne organizacije v skladu z 2. členom Zakona o nevladnih organizacijah.

ROK za prijavo: 16. februar 2024

Prijave:
Za prijavo na usposabljanja izpolnite PROTEUS – prijavni obrazec in ga pošljite po elektronski pošti na naslov: applications@sloga-platform.org. Kandidati se samostojno prijavijo na vsako želeno usposabljanje. Lahko izberete poljubno število usposabljanj. S prijavnim obrazcem se lahko v naprej prijavite tudi na prihajajoča usposabljanja na tem projektu. Organizacijam, ki so se s prvo prijavo na prijavnem obrazcu že prijavile za prihajajoča usposabljanja in so bile izbrane s strani komisije, se ni potrebno ponovno prijaviti.

Prosta so le še 4 mesta.

Razpisna komisija bo zasedala 19. februarja in vas v roku 3 dneh po zasedanju obvestila o izbiri.

Kdaj:

  • 29. februar od 10.00 do 17.00 in
  • 1marec od 10.00 do 13.00.

Kje: Hotel Azur Šuceva 26, 4000 Kranj

Oblika izobraževanja: V ŽIVO

Jezik izobraževanja: ANGLEŠKI

Predavatelj: Peter Guštafík pomaga nevladnim organizacijam in institucijam javne uprave pri ocenjevanju učinka njihovega delovanja, izboljšanju procesov kot spodbujevalec strateškega načrtovanja ter trener pogajalskih veščin in igrifikacije. Z izobraževalci se strokovno razvija s pomočjo refleksivne prakse in coachinga, s koordinatorji neprofitnih projektov pa sodeluje pri krepitvi zmogljivosti za zbiranje sredstev in spodbujanju stabilnosti financiranja s prodajo storitev in socialnim podjetništvom.

Ima izkušnje s pospeševanjem in usposabljanjem iz več kot 15 držav, saj je delal v mednarodnih skupinah trenerjev in pospeševalcev, kot so štirje mednarodni programi, ki jih je izvajal British Council Slovakia.

Za več podrobnosti sledite povezavi: https://www.linkedin.com/in/petergustafik/

Izobraževanje je brezplačno.

Izbranim kandidatom so kriti naslednji stroški:

  • Potni stroški do višine cene vozovnice javnega potniškega prometa.
  • Stroški bivanja v dvoposteljnih sobah (kandidati si delijo sobo z drugim izbanim kandidatom).
  • Stroški prehrane.

Vabljeni k prijavi.

Translate »