Glavni razlogi za vključitev v ta program so, da se učite z izmenjavo izkušenj z vrstniki, pridobite nove ideje za boljšo podporo otrokom in pridobite certifikat za potrditev svojega strokovnega znanja. Ta pobuda je namenjena vsem, ki sodelujejo pri podpori otrokom, ki jih je prizadela humanitarna kriza v Ukrajini, vključno z osebjem in prostovoljci nacionalnega Rdečega križa, učitelji in strokovnjaki s področja izobraževanja, strokovnjaki za socialno delo in zdravstvenimi delavci.

Mednarodna zveza Rdečega križa in Rdečega polmeseca (IFRC), ki jo financira program EU EU4Health, sodeluje z The Geneva Learning Foundation (TGLF), da bi ponudila spletne možnosti vzajemnega učenja. Udeleženci bodo sodelovali v strukturiranih, a prilagodljivih dejavnostih, da bi izboljšali svoje spretnosti pri podpori otrokom. Program, ki se zaključi s certificiranjem, se začne z informativnimi sestanki maja, uradno pa se začne julija.

Prijave so odprte do 31.5.2024, več informacij in prijavnica je na voljo na spletni strani Geneva learning fundation

SLOGA – delujmo trajnostno, lokalno in globalno!

Projekt Trajnostno. Lokalno. Globalno. II  izvaja SLOGA, platforma nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč. Sofinancira ju Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve. Vsebina ne predstavlja stališč Vlade Republike Slovenije.

Trajnostno Lokalno Globalno II pasica

Translate »