Zavod Vonuntariat je objavil Razpis za soorganizatorje mednarodnih prostovoljskih taborov v sezoni 2024.

Razpis je namenjen vsem neprofitnim skupinam in organizacijam, ki bi želele sodelovati pri organizaciji delovnih taborov. Poleg tega spodbujajo tudi posameznike z zanimivimi zamislimi ali programi. Tabori se lahko osredotočajo na različna področja, kot so izobraževanje, kultura, šport, okoljevarstvo itd. Kot soorganizator tabora lahko pritegnete mednarodne prostovoljce, ki bi popestrili dogajanje v vaši organizaciji in lokalni skupnosti. Finančni vložek pri organizaciji tabora ni visok, lahko pa prinese številne pozitivne učinke.

Prijava na razpis je možna do 15. marca 2024, pri čemer so zgodnje prijave še posebej zaželene.

Razpis je na voljo na tej povezavi in prijavnica na tej povezavi.

Za več informacij in prijavo obiščite spletno stran Zavoda Vonuntariat, za kontakt sta na voljo telefonski številki 01 23 91 623 oziroma 031 81 39 39 (Elise ali Katja), lahko pa jim pišete na naslov placement@zavod-voluntariat.si

SLOGA – delujmo trajnostno, lokalno in globalno!

Projekt Trajnostno. Lokalno. Globalno. II  izvaja SLOGA, platforma nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč. Sofinancira ju Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve. Vsebina ne predstavlja stališč Vlade Republike Slovenije.

Trajnostno Lokalno Globalno II pasica

 

Translate »