DearProgramme.eu je inovativna platforma, ki ponuja celovito podporo in rešitve za razvoj osebne in profesionalne rasti.

Na spletni strani programa DEAR, ki jo je objavila Evropska komisija, lahko najdete seznam potekajočih DEAR projektov v različnih državah EU, vključno s podatki o zadnjem DEAR razpisu, na katerem so bili izbrani projekti začeti izvajati v začetku 2024. Med uspešnimi projekti na zadnjem DEAR razpisu je 5 projektov, v katerih sodelujejo različni Slovenski NVO.

Poleg teh projektov trenutno v Sloveniji poteka še 6 DEAR projektov, med katerimi je tudi projekt Centra Sever Jug SE (NSC CoE), ki je financiran iz DEAR programa strateške podpore. Slovenske NVO so v zadnjih letih sodelovale v skupno 21 različnih DEAR projektih, kar Slovenijo uvršča med države, katerih NVO so bile med bolj uspešnimi pri pridobivanju sredstev iz tega programa.

Več informacij in uspešnost projektov najdete na spletni strani DEAR Programme

SLOGA – delujmo trajnostno, lokalno in globalno!

Projekt Trajnostno. Lokalno. Globalno. II  izvaja SLOGA, platforma nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč. Sofinancira ju Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve. Vsebina ne predstavlja stališč Vlade Republike Slovenije.

Trajnostno Lokalno Globalno II pasica

Translate »