Platforma SLOGA v okviru projekta Climate of Change, ki ga financira Evropska komisija v okviru programa DEAR išče strokovnjaka_injo za logistiko/producenta_ko za pomoč pri organizaciji gledališke ulične predstave, ki jo organiziramo v sodelovanju s konzorcijem MagdaClan in FLIC scuola.

Ena od ključnih dejavnosti projekta #ClimateOfChange, je vseevropska turneja ulične umetnosti, ki se bo ustavila v 10 evropskih mestih, tudi v Ljubljani. V tednu, ko bo karavana v Ljubljani, bomo popestrili mestno dogajanje z večerno ulično predstavo, 2 urbanima intervencijama in delavnico na temo trajnostnega razvoja. Cilj storitve je sodelovati pri oziroma podpreti platformo SLOGA pri organizaciji in izvedbi predstave, akcij ter promocijskih aktivnosti.

Več o razpisu.

Ponudbo oddate do torka, 20. aprila 2021, do 14.00 na elektronski naslov mateja.skrt@sloga-platform.org. Za več informacij o programu in tehnični rider (v angleškem jeziku) se obrnite na zgoraj naveden elektronski naslov.


Aktivnosti potekajo v okviru evropskega projekta #ClimateOfChange, ki ga sooblikuje in izvaja 16 organizacij civilne družbe, med njimi je tudi platforma SLOGA. Projekt financira Evropska unija. Izražena stališča ne predstavljajo stališč Evropske unije.