Platforma SLOGA v okviru projekta Climate of Change, ki ga financira Evropska komisija v okviru programa DEAR išče strokovnjaka_injo za logistiko/producenta_ko za pomoč pri organizaciji gledališke ulične predstave, ki jo organiziramo v sodelovanju s konzorcijem MagdaClan in FLIC scuola.

Ena od ključnih dejavnosti projekta #ClimateOfChange, je vseevropska turneja ulične umetnosti, ki se bo ustavila v 10 evropskih mestih, tudi v Ljubljani. V tednu, ko bo karavana v Ljubljani, bomo popestrili mestno dogajanje z večerno ulično predstavo, 2 urbanima intervencijama in delavnico na temo trajnostnega razvoja. Cilj storitve je sodelovati pri oziroma podpreti platformo SLOGA pri organizaciji in izvedbi predstave, akcij ter promocijskih aktivnosti.

Več o razpisu.

Ponudbo oddate do torka, 20. aprila 2021, do 14.00 na elektronski naslov mateja.skrt@sloga-platform.org. Za več informacij o programu in tehnični rider (v angleškem jeziku) se obrnite na zgoraj naveden elektronski naslov.


Aktivnosti potekajo v okviru evropskega projekta #ClimateOfChange, ki ga sooblikuje in izvaja 16 organizacij civilne družbe, med njimi je tudi platforma SLOGA. Projekt financirata Program DEAR Evropske komisije in Ministrstvo za zunanje zadeve. Izražena stališča ne predstavljajo stališč Evropske unije in/ali Vlade Republike Slovenije.

Translate »