Platforma SLOGA s partnerji projekta Bridge 47 najavlja objavo javnega razpisa za male projekte v sklopu projekta Bridge 47. Objava razpisa je predvidena za konec tretjega tedna v decembru 2018.

Delujete na področju globalnega učenja ali učnih inovacij? Menite, da lahko izobraževanje spremeni svet okoli nas na bolje? Če ste na vprašanji odgovorili pozitivno, vas Bridge 47 vljudno vabi k prijavi na javnem razpisu za male inovativno izobraževalne projekte.

Verjamemo, da lahko izobraževanje pripomore k spremembi negativnih svetovnih trendov. Zato iščemo majhne (regionalne, lokalne in skupnostne) inovativne projekte (do 5000 €), ki predvidevajo praktično izvajanje globalnega učenja in drugih vrst izobraževanja, ki temeljijo na vrednotah.

Do sredstev bodo upravičene neprofitne organizacije, ustanovljene v eni izmed naslednjih držav: Bolgarija, Ciper, Danska, Estonia, Finska, Francija, Irska, Latvija, Nemčija, Slovaška, Slovenija, Škotska.


 Projekt Bridge 47 sooblikuje in izvaja 15 evropskih in globalnih organizacij civilne družbe, med njimi je tudi platforma SLOGA. Namen projekta je mobilizacija civilne družbe, da s pomočjo globalnega učenja prispeva k pravičnosti in izkoreninjenju revščine po svetu. Projekt Bridge 47 sofinancirata Evropska unija in Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije.Bridge 47 logotipi

Translate »