Izšla je 15. številka Slogopisa

Ljubljana, 28. maj 2014 – Sloga vam predstavlja novo, že 15. številko razvojnega časopisa – Slogopisa, katere osrednja tema je enakost spolov. V tokratni številki Slogopisa si tako lahko preberete sedem različnih prispevkov, ki iz različnih zornih kotov obravnavajo vprašanje enakosti spolov pri nas in na globalni ravni.

Tematski sklop se prične s štirimi članki na temo enakosti spolov, ki so jih prispevale Biljana Apostolova, dr. Živa Humer, Sonja Lokar terŠpela Veselič in Dalida Horvat. Nadaljuje pa se zintervjujem z Marie Aimee Umugeni in Gertrude Fester iz Ženskega centra Nyamirambo v Ruandi ter zaključi s pogovoroma s predstavnicami Ministrstva za zunanje zadeve in Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Tako kot v vseh prejšnjih številkah Slogopisa pa lahko tudi v najnovejši najdete kratke novice o aktualnem dogajanju ter napovednik prihajajočih dogodkov doma in po svetu.

Za vaše odzive smo vam z veseljem na razpolago po e-pošti (novice@sloga-platform.org) ali telefonu (01 434 44 02). Na omenjeni e-naslov ali telefonsko številko pa nam lahko tudi sporočite, če želite prejeti tiskan izvod Slogopisa.

Želimo vam prijetno branje!