Društvo Humanitas – Center za globalno učenje in sodelovanje išče novega sodelavca oz. novo sodelavko na delovnem mestu vodje financ in dela na projektih. Prijave sprejemajo do 27. januarja 2019. 

Društvo Humanitas v svojo ekipo vabi osebo z dobrimi komunikacijskimi in organizacijskimi sposobnostmi, ki je vajena individualnega in skupinskega dela, odgovorna, iznajdljiva, samoiniciativna, natančna in samostojna. Med želenimi kompetencami so tudi kritično mišljenje, medkulturno razumevanje, odprtost in fleksibilnost. Zaželene so izkušnje z vodenjem organizacije (društva, zavoda, inštituta ipd.), osnovno poznavanje informacijskega sistema e-MA in znanje francoskega jezika.

Pogoji:

  • zelo dobro znanje slovenskega in angleškega jezika;
  • izobrazba VII. stopnje (univerzitetna diploma ali magisterij po bolonjskem programu);
  • dobro poznavanje okolja Microsoft Windows, Office in spleta;
  • izkušnje iz finančnega poslovanja organizacije (društva, zavoda, inštituta oz. druge vrste organizacije);
  • izkušnje iz finančnega vodenja oz. koordiniranja evropskih projektov;
  • vsaj 3 leta delovnih izkušenj v nevladnem sektorju;
  • osnovno poznavanje področja neformalnega učenja, globalnega učenja ali razvojnega sodelovanja.

Ponujajo priložnost za pridobivanje novih znanj in izkušenj na področjih delovanja društva, delo na zanimivih (mednarodnih) projektih, možnost dolgoročnega sodelovanja in izobraževanja ter delo v prijetnem timu. Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi za eno leto s poskusno dobo treh mesecev. Osnovna plača znaša med 1.600 – 1.750 EUR (bruto), višina je odvisna od znanj, izkušenj in delovne dobe kandidata oz. kandidatke.

Vse zainteresirane, ki zadostijo pogojem vabijo, da pošljejo svoj življenjepis in motivacijsko pismo (max. 1 A4 stran) z opisom, zakaj si želite sodelovati z njimi ter navedite, kdaj bi lahko nastopili z delom. Delovno mesto bo sicer na voljo od 2. polovice februarja 2019.

Prijave sprejemajo do 27. januarja 2019 na e-naslov: info@humanitas.si . Naslov poslanega elektronskega sporočila naj vsebuje »Razpis 2019 – IME, PRIIMEK«.

Izbor kandidatov bo potekal na podlagi pregleda prejetih življenjepisov in motivacijskih pisem, ožji krog kandidatov in kandidatk pa bomo povabili na osebni razgovor z vodstvom društva. Vsi prijavljeni bodo o izboru obveščeni najkasneje do 11. februarja 2019.

Celoten opis razpisanega delovnega mesta (v pdf)

Translate »