EADI išče osebo za zasedbo delovnega mesta Knowledge Partnership Officer na projektu Bridge 47 – Building Global Citizenship za polovični delovni čas za obdobje 18 mesecev s pričetkom dela v marcu 2019. Prijave zbirajo do 31. januarja do 16:00 EET. 

V EADI iščejo osebo z univerzitetno izobrazbo, s tekočim znanjem angleščine, s poznavanjem in ponotranjenimi vrednotami globalnega učenja, poznavanjem akademskih struktur na področju mednarodnega razvoja ali raziskav razvojnega sodelovanja, poznavanjem spletnega učenja, z vodstvenimi sposobnostmi, ki je vajena strateškega razmišljanja ter načrtovanja, z odličnimi organizacijskimi in koordinacijskimi ter komunikacijskimi sposobnostmi. Poleg tega je zaželeno poznavanje evropskih in svetovnih politik s področja globalnega učenja, poznavanje pravil in zahtev EU projektov; da ima kandidat/ka sposobnost reševanja problemov in izkušnje iz moderiranja, da je zanesljiv/a in sposoben/na delati v timu, sposoben/na navezati dobre delovne odnose z različnimi deležniki v multikulturnem okolju ter pripravljen/a potovati v tujino.

Nudijo zanimivo delovno mesto v Bonnu, Nemčija, ki vam bo omogočil delo na področju globalnega učenja.

Motivacijsko pismo z življenjepisom in referencami pošljite na itter@eadi.org. V zadevi sporočila, naslovu motivacijskega pisma in življenjepisa prosijo, da navedite “Bridge 47 – Knowledge Partnership Officer”. Za dodatne informacije se obrnite na Susanne von Itter (zgornji e-naslov). Prijave zbirajo do 31.januarja do 16:00 EET.

Več o projektu, delovnem mestu, delodajalcu in načinu prijave si lahko preberete na spletni strani EADI.


 Projekt Bridge 47 sooblikuje in izvaja 15 evropskih in globalnih organizacij civilne družbe, med njimi je tudi platforma SLOGA. Namen projekta je mobilizacija civilne družbe, da s pomočjo globalnega učenja prispeva k pravičnosti in izkoreninjenju revščine po svetu. Projekt Bridge 47 sofinancirata Evropska unija in Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije.Bridge 47 logotipi

Translate »