Srečni udeleženci World Life Experience bodo v Ljubljani in Mariboru obiskovalcem predstavili čudeže mesta od 1. marca do 11. marca 2018.

World Life Experience se je začel 8. januarja v Lizboni. Dvanajst udeležencev iz različnih narodnosti bo obiskalo 28 različnih destinacij, od Evrope do Južne Amerike.

Izmenjali bodo svoja spoznanja o vsaki obiskani državi in ​​njihovih izkušnjah prek socialnih medijev, ki vključuje desetdnevno bivanje v vsakem mestu, namenjeno prostočasnim dejavnostim, večinoma v interakciji z lokalno organizacijo in neposrednim sodelovanjem z nevladnimi organizacijami, ki kažejo svetu zelo drugačen način potovanja.

Udeleženci World Life Experience bodo sodelovali neposredno z Inštitutom Povod, navdihujočim in vključujočim združenjem, ki z različnimi projekti deluje z mnogimi ljudmi, vedno na ustvarjalen in trajnosten način.

Udeleženci bodo delali kot celota in si bodo z vsakdanjim svetom delili svoje vsakdanje življenje, spoznanja in izkušnje prek socialnih medijev World Life Experience in spletnega mesta.

Translate »