Češka partnerska organizacija Zavoda Voluntariat INEX-SDA prireja trening Agents of Change, ki se bo odvijal med 15. in 25. aprilom 2019 na Češkem. Rok za prijave je 20. februar 2019.

Trening je namenjen vsem, ki vas zanima izboljšanje vodstvenih sposobnosti skozi samorefleksijo. Prav pride vsem, ki bi se odločili voditi tabor (na primer SCI mednarodni prostovoljski tabor), ali bi preprosto želeli postati taborovodje. Skozi preverjanje, kaj vam osebno pomeni biti vodja, izboljšanje komunikacijskih spretnosti in metod coachinga ter preverjanje teorije, ki jo boste lahko kasneje delili s svojimi kolegi in uporabljali pri delu z mladimi in s prostovoljci, tudi v praksi, bo trening poskrbel, da se celovito naslovi vloga in pomen vodje ter poda učinkovita orodja za uspešno vodenje skupin.

Če vas zanima udeležba na treningu, si več o njem preberite v opisu treninga. Rok za prijavo so podaljšali do srede, 20. februarja 2019. Za morebitna dodatna vprašanja se lahko obrnete na Saro: programi@zavod-voluntariat.si.

Vir: Voluntariat

Translate »