Slovenska karitas in platforma SLOGA vabita v četrtek, 7. 9. 2023 ob 11h v Celje, predstavnike/ce NVO in podjetij na regionalno okroglo mizo z naslovom »Kako lahko podjetja sodelujejo v mednarodnem trajnostnem razvoju in humanitarni pomoči?«, ki se bo osredotočala na pomen in možnosti za vključevanje slovenskih podjetij v sodelovanju s slovenskimi nevladnimi organizacijam v projekte mednarodne pomoči.

Ob tem bodo predstavili obstoječe dobre prakse, na kakšne načine se lahko vključujejo (kot prenos znanj itd.) in kakšne koristi imajo lahko podjetja od takšnega sodelovanja (promocije, novih poslovnih priložnosti itd.). Ob koncu bo potekala razprava z vsemi udeleženci o pogledih na takšno sodelovanje ter pogostitev in priložnost za povezovanje. Dogodek poteka v sklopu humanitarnega strateškega partnerstva z Ministrstvom za zunanje in evropske zadeve.                                                                                                    

Kdaj? – V četrtek, 7. 9. 2023 od 11.00 do 13.00.

Kje? – V prostorih Inkubatorja Savinjske regije d.o.o., Mariborska cesta 7, Celje (v tretjem nadstropju), Parkirišče je v bližini.

Komu vse je dogodek namenjen? – Vabljeni predstavniki zasebnega sektorja, nevladnih organizacij, javnega sektorja, strokovna javnost in mediji (priložnost za vašo promocijo).

Prijave so možne TUKAJ ali pišite jana.lampe@karitas.si, 031 344 481, kjer dobite tudi več informacij.

Več o dogodku in program dogodka si lahko pogledate na spletni strani Slovenske karitas.

Projekt »Krepitev učinkovitosti odziva NVO v sodelovanju z zasebnim sektorjem na področju mednarodne humanitarne pomoči«, ki ga sofinancira Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije v sklopu strateškega partnerstva na področju mednarodne humanitarne pomoči. Izvajata ga Platforma SLOGA in Slovenska karitas. Vsebina  je izključna odgovornost platforme SLOGA in Slovenske karitas in ne odraža stališča Vlade republike Slovenije in Ministrstva za zunanje zadeve RS. 

Translate »