Ste imeli kdaj občutek, da nosite v sebi nekaj, za kar menite, da bi moral slišati in vedeti cel svet? Zavod za globalno učenje in razvoj projektov in Platforma SLOGA organizirata spletni cikel »Skuhna talk« debat. Na pogovornih srečanjih bomo vsakič na drugačen način odprli razpravo o migracijah. Filmi na temo migracij bodo postavili izhodišče za zanimivo razpravo o aktualnih, perečih ali utišanih družbenih temah.

Tokrat si bomo ogledali kratek film mladinske delegatke pri Organizaciji združenih narodov o izkušnji migracije, ki je bil pripravljen v okviru evropskega projekta #MigratED. Z mladinsko delegatko pri OZN Lucijo Tacer in študentko iz Turčije Feyzo Nur se bomo pogovarjali o migracijah ter vključevanju v družbo.

Pogovor bo potekal v angleškem jeziku, v četrtek, 10. december 2020, ob 19. uri, spletni dogodek (Zoom)

Prijavite se za posamezno ali kar vsa srečanja.  

Udeležba je brezplačna.


Izvedbo projekta so omogočili: Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti (projekt »Pogovor je najboljša rešitev«), program Evropske unije Erazmus+ Ministrstvo za javno upravo (projekt #MigratED), Evropska unija in Ministrstvo za zunanje zadeve (projekt InterCap). 

Translate »