Ekvilib Inštitut je s partnerji (platforma SLOGA in projekt Bridge 47) pripravil izobraževalne module za izvajanje interaktivnih ter izkustvenih delavnic na temo davkov, razvoja in davčne pravičnosti.

Avtorice modulov želijo prek modulov približati tematiko tako učečim se vseh starosti, kot tudi izobraževalcem, ki bi se želeli lotiti teme samostojno. Predstavitev modulov za izobraževalce bo potekala 29. in 30. junija ob 10:00 preko spleta. Prijave se zbira preko spletnega obrazca.

Interaktivne delavnice po modulih so možne tudi v živo v izvedbi avtoric. Za možnosti izvedbe se obrnite na marusaekvilib.org ali na 040 391 178. Do sredine oktobra 2020 je izvedba delavnice kjerkoli v Sloveniji brezplačna.

Več informacij.


Projekt Bridge 47 sooblikuje in izvaja 12 evropskih in globalnih organizacij civilne družbe, med njimi je tudi platforma SLOGA. Namen projekta je mobilizacija civilne družbe, da s pomočjo globalnega učenja prispeva k pravičnosti in izkoreninjenju revščine po svetu. Projekt Bridge 47 sofinancirata Evropska unija in Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije.
Translate »