Slovenska karitas v partnerstvu s Platformo Sloga v sklopu humanitarnega strateškega partnerstva z Ministrstvom za zunanje in evropske zadeve RS vabi na tri regionalne okrogle mize z naslovom »Kako lahko podjetja sodelujejo v mednarodnem trajnostnem razvoju in humanitarni pomoči?. Osredotočale se bodo na pomen in možnosti vključevanja slovenskih podjetij v sodelovanje s slovenskimi nevladnimi organizacijam v projekte mednarodne pomoči. Predstavljene bodo obstoječe dobre prakse in načini vključevanja in koristi podjetij pri sodelovanju v projektih z NVO. Ob zaključku bo pogostitev in priložnost za mreženje med NVO in podjetji.

Za predstavitev podjetjem lahko na okroglo mizo prinesete tiskano gradivo o svojih projektih.

Regionalni dogodki bodo potekali:

  • 13. 6. 2023 v Dvoru Jezeršek, Zgornji Brnik 63, Cerklje na Gorenjskem, med 11.00 in 13.00 uro,
  • 14. 6. 2023 v Domu Stella Maris, Strunjan 141, Strunjan, med 11.00 in 13.00 uro,
  • 22. 6. 2023 v Zavodu Friderika I. Baraga, Smrečnikova ulica 60, Novo mesto, med 11.00 in 13.00 uro.

Za udeležbo se prijavite na povezavi ali preko elektronskega naslova: jana.lampe@karitas.si in telefonske številke: 031 344 481.

Za več informacij: jana.lampe@karitas.si

Več podrobnosti o dogodkih v vabilu na tej povezavi.

 

 

Projekt »Krepitev učinkovitosti odziva NVO v sodelovanju z zasebnim sektorjem na področju mednarodne humanitarne pomoči«, ki ga sofinancira Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije v sklopu strateškega partnerstva na področju mednarodne humanitarne pomoči. Izvajata ga Platforma SLOGA in Slovenska karitas. Vsebina  je izključna odgovornost platforme SLOGA in Slovenske karitas in ne odraža stališča Vlade republike Slovenije in Ministrstva za zunanje zadeve RS. 

 

Translate »