Slovenska filantropija sporoča, da bodo tudi letos prostovoljstvo in Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij predstavljali na Areni mladih, ki bo od 27. 1. do 28. 1. 2017 med 9. in 18. uro potekala na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Organizacije vabijo, da jim pošljete oziroma prinesete vaš promocijski material (zloženke in letake, do največ 40 izvodov). Letaki bodo predstavljeni na stojalu na dogodku.

Arena mladih je zabavna in informativno prireditev za vse mlade in mlade po srcu, naslednica Študentske arene s 17. letno tradicijo.

Vaš promocijski material pričakujejo na Slovenski filantropiji do četrtka, 26. januarja. Lahko pa ga 27. januarja dostavite neposredno na razstavni prostor Slovenske filantropije in jih razveselite z vašim obiskom.

Ker bo v tem času tudi bolj obiskana spletna stran www.prostovoljstvo.org  (tja bodo študente usmerjali že na sami prireditvi), vas pozivajo, da posodobite podatke o vaši organizaciji in po potrebi objavite oglase za prostovoljce oziroma najavite dogodke ali objavite druge aktualne novice.

Translate »