SLOGA na Bivak festivalu

Minil je teden, ki je povezal vse avanturistične duše, ki uživajo v potovanju, spoznavanju novega in drugačnega, fotografiranju, pisanju in prenašanju sporočila o lepem in težkem, ki se godi po svetu. Letošnja tema festivala Bivak je bila ‘fatamorgana’ in je bila posvečena tematiki migrantov po svetu. SLOGA je na festivalu Bivak sodelovala z organizacijo Skuhna Talka, v sodelovanju z zavodom Global in Socialno akademijo, na temo pozitivnih učinkov migracij, predstavila je tudi svoj prispevek na filmskem večeru ter svoje delovanje približala množicam na bazaarju Bivaka.

Na bazaarju so se tudi letos predstavile različne nevladne organizacije, podjetja in posamezniki. Na stojnicah so obiskovalci lahko iz prve roke dobili zanimive informacije, izmenjali svoje popotniške izkušnje in se družili. Prav tako pa so lahko kupili zanimive izdelke in oblačila iz različnih delov sveta.

SLOGA je na bazaarju predstavila svoje delovanje ter projekta »Izzovimo krizo« in »Tudi ti si globalni sosed«, ki se izvaja v okviru evropskega leta za razvoj 2015.