DVV International išče tri mednarodne strokovnjake za podporo in posvetovanje z mednarodnimi ustanovami za izobraževanje odraslih na področju izobraževanja za trajnostni razvoj (ESD): Call for Experts for the international project “Cross-border Sustainability Alliances”

Cilj projekta „Čezmejna trajnostna zavezništva – mednarodna pobuda za trajnostne ustanove za izobraževanje odraslih“ je razvoj globalne mreže z izobraževalnimi centri za odrasle v Nemčiji (Volkshochschulen) in institucijami za izobraževanje in izobraževanje odraslih na mednarodni ravni. Glavni cilj je izmenjava izkušenj o transformativnem izobraževanju, izobraževanju za trajnostni razvoj (ESD), pristopu celotne institucije in nato razvoju orodij in instrumentov za nadaljnje zainteresirane institucije.

Iščejo tri mednarodne strokovnjake, ki bodo podpirali 1-3 ustanove za izobraževanje in izobraževanje odraslih ter projektno skupino v celotnem projektnem obdobju (08/2021 –04/2024). Skupaj s še tremi nemškimi strokovnjaki (za nemške šole) in sodelujočimi institucijami bodo organizirani v virtualno komunikacijsko strukturo, ki bo vsem udeležencem omogočala medsebojno interakcijo in komunikacijo.

Šest mednarodnih ustanov je v Avstriji, na Japonskem, Filipinih, v Sloveniji, Južni Afriki in Švici.

Dodatne informacije najdete na spletni strani: https://www.dvv-international.de/ueber-uns/stellenangebote/

Vsi dokumenti morajo biti napisani v angleščini in predstavljeni v obliki PDF. Prijave lahko pošljete po elektronski pošti do 31. julija 2021 na naslov lukas@dvv-international.de z zadevo: Strokovnjak_inja za ESD-Zavezništva.

Po pregledu vseh prejetih prijav bo šest najbolje ocenjenih kandidatov povabljenih na osebni virtualni intervju. Ti razgovori bodo najverjetneje potekali v koledarskih tednih 32/33. Izbrani kandidati bodo obveščeni do 31. avgusta 2021.

Translate »