Humanity & Inclusion/Handicap International (HI) je mednarodna nevladna organizacija, ki pomaga invalidom in ranljivim osebam v revščini, konfliktih in naravnih nesrečah. HI deluje v 60 državah s proračunom v višini 255 milijonov EUR in skoraj 5000 zaposlenimi ter si prizadeva za zadovoljevanje osnovnih potreb, izboljšanje življenjskih razmer ter ohranjanje dostojanstva in temeljnih pravic.

Višji uradnik za institucionalna partnerstva (Senior Institutional Partnership Officer), bo vodil strateško mobilizacijo sredstev institucionalnih donatorjev, zlasti Evropske unije in GD ECHO. Glavne odgovornosti vključujejo upravljanje odnosov z ECHO, prepoznavanje možnosti financiranja, promocijo HI na dogodkih, širjenje znanja o donatorjih, podporo pri upravljanju pogodb in prispevanje k strateškemu načrtovanju.

Zahteve vključujejo diplomo s področja mednarodnega sodelovanja, političnih ali družbenih ved, več kot 10 let ustreznih izkušenj, poznavanje EU in GD ECHO, tekoče znanje francoščine in angleščine ter dobre predstavitvene sposobnosti. Delovno mesto ponuja pogodbo za nedoločen čas v Bruslju s konkurenčnim plačnim paketom in vključevanjem v vključujoče dejavnosti.

Več informacij in prijavnica na delovno mesto je na voljo ne tej povezavi.

 

Translate »