Uradnik za institucionalna partnerstva (Institutional Partnership Officer), bo delal v oddelku za partnerstva in politiko Norveškega sveta za begunce (NRC) v Bruslju.

Ta oddelek upravlja strateške odnose NRC z institucionalnimi donatorji in zasebnimi fundacijami ter zagotavlja podporo vsem enotam NRC. Uradnik bo pomagal višjim svetovalcem za partnerstvo z evropskimi institucionalnimi donatorji, s poudarkom na GD INTPA, GD NEAR in FPI, ter podpiral donatorje držav članic EU, kot sta AFD in Enabel.

Glavne odgovornosti vključujejo analizo in izmenjavo politik donatorjev, zagotavljanje natančnih informacij o donatorjih, organizacijo sestankov z donatorji in podporo prizadevanjem za mobilizacijo sredstev. Uradnik bo zagotavljal tudi podporo v službi za pomoč uporabnikom, svetoval glede zahtev donatorjev in pripravljal gradiva za usposabljanje. Bistvene kvalifikacije vključujejo ustrezno izobrazbo, izkušnje v humanitarnih organizacijah ali donatorski administraciji ter znanje angleščine in francoščine.

Delovno mesto je v Bruslju, začetna enoletna pogodba pa se začne 15. julija 2024 in se lahko nadaljuje s pogodbo za nedoločen čas. 

Več informacij in prijavnica je na voljo na tej povezavi.

Translate »