Članica platforme SLOGA, društvo Humanitas sporoča, da so rok za prijavo na natečaj Onkraj mehurčka – natečaj za naj učiteljico oz. učitelja globalnega učenja podaljšali do 22.10.2023.  

K sodelovanju vabijo NVO in izobraževalne institucije, ki delujejo na področju globalnega učenja, da za prejem nagrade predlagajo učiteljice in učitelje, ki po njihovem mnenju pomembno prispevajo k vključevanju globalnega učenja v formalno poučevanje mladih.

Po izboru natečajne komisije bodo tokrat nagrado podelili trem najbolje uvrščenim kandidatom oz. kandidatkam:

  • 1. mesto: 600 eur,
  • 2. mesto: 500 eur;
  • 3. mesto: 400 eur + enoletna članarina za Humanitasov Klub učiteljic in učiteljev globalnega učenja.

Nagrada je namenjena kot spodbuda in podpora pri nadaljnjem delu na področju globalnega učenja, podelili pa jo bodo na Humanitasovi nacionalni konferenci globalnega učenja, ki bo potekala 8. novembra v Ljubljani.

Rok za prijavo kandidatov in kandidatk je 22. oktober 2023.

Podrobne informacije o natečaju in navodila za prijavo kandidatov oz. kandidatk pa so na voljo v pripetem PDF vabilu – GU natecaj 2023_Navodila za prijavo_FINAL_podaljsanje

Za morebitna dodatna pojasnila smo vam na voljo tudi preko e-pošte alma@humanitas.si (s pripisom NATEČAJ GU 2023).

Vir: Društvo Humanitas

Projekt Z globalnim učenjem do globalnih ciljev II, skupaj s partnerji, izvaja SLOGA, platforma nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč. Sofinancira ga Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve. Vsebina ne predstavlja stališč Vlade Republike Slovenije.

Globalno učenje SDG II

Translate »