Za določen čas z možnostjo podaljšanja PiNA zaposli projektno_ega vodjo, ki bo večinoma delal_a na področju raziskovanja, načrtovanja in implementacije participativnih procesov s posebnim poudarkom na področju stanovanjske oskrbe. Rok za prijave je 20. oktober 2019.

“Izbrana oseba bo zadolžena za: pripravo in implementacijo akcijskih načrtov za participativne procese, mapiranje dobrih praks s področja stanovanjske oskrbe in participacije doma in v tujini, koordinacijo aktivnosti za prilagoditev in pilotno implementacijo participativnih praks, koordinacijo projektnih administrativnih aktivnosti, pomoč pri implementaciji komunikacijskih in zagovorniških aktivnosti.

Od bodoče/-ga sodelavca/-ke pričakujemo: izkušnje s področja participacije (upošteva se tudi prostovoljsko delo, praksa ipd.), aktivno znanje angleškega jezika (znanje italijanskega in/ali hrvaškega jezika je dobrodošlo), izkušnje iz zagovorništva, izkušnje z javnim nastopanjem, delo na sedežu organizacije.

Od bodoče/-ga sodelavca/-ke bomo veseli: poznavanja in izkušenj z delom v nevladnem sektorju, želje po dodatnih znanjih in mednarodnih delovnih izkušnjah, kreativnosti, samoiniciativnosti in samostojnosti ter odgovornosti do dela in družbe.

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za določen čas, od 1. novembra 2019, za dobo 27 mesecev, s poskusno dobo treh mesecev in možnostjo podaljšanja. Gre za 40-urni delavnik s fleksibilnim drsečim urnikom in delom na sedežu društva (Koper). Začetna osnovna bruto plača v prvem letu bo 1.400,00 €.”

Svoj življenjepis z obveznim motivacijskim pismom (na največ eni A4 strani) pošljite na delo@pina.si, do vključno 20. oktobra 2019. V zadevo pripišite PiNA – ZAPOSLITEV.

Za dodatna vprašanja se obrnite na delo@pina.si.

Več informacij na spletni strani društva PiNA.

Translate »