Odprte so prijave za mednarodno konferenco mreže Eurodad 2019: Razvojno financiranje v 21. stoletju: Ekonomska pravičnost za vse, ki je organizirana v sodelovanju z Ekvilib Inštitutom in s podporo platforme SLOGA, društva Focus in društva EnaBanda.

3. – 4. junij 2019: 
Mednarodna konferenca mreže Eurodad
5. junij 2019: 
Generalna skupščina Eurodada in delavnica za revizijo strategije

Lokacija: 
Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani, Ljubljana, Slovenija

Registracijski postopek za mednarodno konferenco mreže Eurodad je zdaj odprt. Za zgodnje prijave do 15. aprila so na razpolago kotizacije s popustom. Registracija je odprta do 30. aprila. Prosimo, da upoštevajte, da dopolnitev seznama govornikov in zaključevanje podrobnega programa konference še poteka. Zato vas vabimo, da napredek obojega spremljate na spletni strani, kjer bodo sproti objavljene posodobitve in morebitne spremembe.

Za registracijo na konferenco kliknite tukaj

O konferenci

Na mednarodni konferenci Eurodad 2019 bodo vodilni akademiki, praktiki in svetovni strokovnjaki civilne družbe skupaj analizirali stanje svetovnega ekonomskega sistema, razpravljali o prevladujočih strukturah upravljanja ter pregledali tokove financiranja v najrevnejše države sveta in iz njih. S tem v mislih bomo razpravljali o tem, kako lahko spremenimo sistem in ustvarimo potrebno spremembo.

Sodelujte pri oblikovanju prihodnosti Eurodada!

Mednarodna konferenca 2019 bo prav tako poseben trenutek za skupno ocenjevanje napredka pri prizadevanjih za reformo razvojnega financiranja, saj Eurodad začenja z oblikovanjem svoje naslednje petletne strategije.

Kot posebnost letošnjega programa bodo člani Eurodada in partnerji iz globalnega juga povabljeni na participatorno delavnico za pregled strategije, ki bo potekala 5. junija na podlagi razprav in spoznanj iz prejšnjih dni. V tem kontekstu bomo razpravljali o ključnih strateških vprašanjih, med drugim o:

  • Kakšni naj bi bili fokus in cilji Eurodada v prihodnjih letih?
  • Kako lahko pospešimo naše delo in učinkovitost naših kampanj, da bi dosegli resnične transformativne spremembe?

Generalna skupščina Eurodada bo potekala popoldne istega dne.

VABLJENI JUNIJA V LJUBLJANO!

Konferenca je organizirana s finančnimi sredstvi Brot für die Welt, Norad in Evropske unije. Vsebina tega dogodka je izključna odgovornost Eurodada in udeležencev konference ter ne predstavlja nujno stališča financerjev.

Translate »