Platforma SLOGA  sodelovanju z Veleposlaništvom ZDA v Ljubljani vabi na srečanji z eksperti na področju digitalnih medijev, razvoja zagovorniških programov, izgradnje skupnosti in kako sodržavljane prepričati, da svoje dejavnosti s spleta prenesejo tudi v vsakdanje življenje.

  1. V četrtek, 27. oktobra 2016, med 11.30-13.30, bomo v Slogini sejalnici na Metekovi 6. 1000 Ljubljana gostili dr. Jennifer Lambert, strokovnjakinjo s področja razvoja podpornih prijemov za angažiranje posameznikov z uporabo različnih digitalnih analitičnih orodij, in Lee Nilssona, strokovnjaka za uporabo digitalnih medijev za boljše razumevanje javnosti, katere naslavljamo.
  2. V petek, 28. oktobra 2016, med 12-14. uro, bomo v v Slogini sejalnici na Metekovi 6. 1000 Ljubljana gostili Matta Jacobsa, kateremu bomo lahko zastavili veliko praktičnih vprašanj o osnovah in izvedbi zagovorniških programov in predvsem, kako digitalne medijie uporabiti za aktiviranje naših sodržavljanov.

Digitalni mediji so danes najbolj uporabljani informacijski vir, na podlagi katerih načrtujemo, izvajamo, spremljamo in vrednotimo večino svojih dejavnosti. To velja tudi za nevladne organizacije, ki delujemo na področjih zagovorništva, razvojnega sodelovanja, globalnega učenja, človekovih pravic in humanitarne pomoči, pridobivanja sredstev.

Gre za zaprta dogodka, namenjena članicam platforme SLOGA in koordinaciji nevladnih in humanitarnih organizacij.

Prosimo vas, da se prijavite na tem spletnem naslovu.

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo na albin.keuc@sloga-platform.org oz. na 041 749 468.

Translate »