Vas zanimajo problematika migracij ter izzivi vključujoče večkulturne družbe, ki temelji na strpnosti in medsebojnem spoštovanju? Kako krepiti takšno naravnanost tako pri  otrocih kot odraslih? Kako v ta prizadevanja vpreči formalno in neformalno izobraževanje in učenje?  Odgovore na ta vprašanja in pobude si bomo 20. januarja izmenjevali v forumu strokovnjakov, prostovoljcev, udeležencev in drugih zanimivih deležnikov.

Program so pripravili Andragoški center Slovenije (v okviru projekta EPUO), SLOGA, Platforma nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč (v okviru projekta #MigratED), ter Slovenska filantropija (v okviru projekta MINT – Mentorstvo za integracijo otrok migrantov).

Najdete ga v pripetku in na spletni strani dogodka, kjer do 18. januarja 2021 teče prijava.

Povezavo do spletnega okolja Zoom (pogojena je z vašo prijavo udeležbe) boste na svoj e-naslov prejeli dan pred dogodkom.


Izvedbo dogodka so omogočili: program Evropske unije Erasmus+, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport (projekt EPUO),  Sklad za azil, migracije in vključevanje Evropske unije in Ministrstvo za javno upravo (program MINT) in program Evropske unije Erasmus+ ter Ministrstvo za javno upravo (program #MigratED).

logotip pokroviteljev migrated

 

Translate »