Izšel je drugi novičnik s področja transformativnega učenja za izobraževalce, ki izhaja v sklopu projekta Z globalnim učenjem do globalnih ciljev II. Koordinacijo je vodilo Humanitarno društvo ADRA Slovenija.

adra

Dostop do novičnika:  TLG II 2. novičnik

Tokratni novičnik poroča o izidu poročil, možnostih udeležb na seminarjih in usposabljanjih ter tečajih, o začetkih novih projektov in poglabljanju znanja o pravični pridelavi kave. Prav tako obvešča o novih priročnikih in igrah, ki jih lahko izobraževalci uporabijo pri svojem delu.

Dvomesečni e-novičnik je namenjen izobraževalcem v formalnem in neformalnem izobraževanju, ki jih zanimajo teme in metode globalnega učenja, trajnostnega razvoja in Agende 2030. Novice s področja trajnostnega razvoja, globalnega učenja, VITR (vzgoje in izobraževanja za trajnostni razvoj) in ciljev trajnostnega razvoja so namenjene strokovnim delavcem ter delavkam na področju vzgoje in izobraževanja, vključno z izobraževalci ter vzgojitelji v neformalnem sektorju ter izobraževalci odraslih.

PRIJAVA NA NOVIČNIK je možna preko QR kode ali na povezavi http://eepurl.com/isx6LE.

 

 

 

E-novičnik s področja globalnega učenja za izobraževalce omogoča projekt Z globalnim učenjem do globalnih ciljev II, ki ga, skupaj s partnerji in izvajalci izvaja SLOGA, platforma nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč. Sofinancira ga Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve. Vsebina ne predstavlja stališč Vlade Republike Slovenije.

 

 

Translate »