Slovenska filantropija, ki je članica SLOGA platforme, v oktobru pripravlja delavnice in usposabljanja za mentorje_ice in koordinatorje_ice prostovoljcev_k. 

Izvajali jih bodo preko Zooma, v živo v Ljubljani in Kranju. 

Četrtek, 12. oktobra; E-seminar: Spoznavanje evropskih vrednot v prostovoljstvu v Evropi #REVIVE

Kako s prostovoljstvom krepimo solidarnost, enakost in zagovarjamo spoštovanje človekovih pravic? Kako lahko preko vrednot pripravljamo prostovoljske akcije in komuniciramo s prostovoljci, za grajenje skupnih vrednot?

Seminar bo preko ZOOMa potekal od 10. – 12. ure. Udeležba je brezplačna, prijavite pa se lahko preko spletnega obrazca.

Več informacij o seminarju najdete tukaj.

LJUBLJANA

Četrtek, 19. oktobra; Brezplačna delavnica: Nasilje nad ženskami, nasilje v družini in nasilje kot posledica vojne – vloga prostovoljca

Kaj je tisto, kar nasilje določa in kako ga lahko prepoznamo? Kako z uporabniki_cami spregovoriti o nasilju in kako prostovoljce opolnomočiti za delo z osebami z izkušnjo nasilja?

Delavnica bo potekala od 16. – 18. ure v prostorih Slovenske filantropije, na naslovu Cesta dolomitskega odreda 11 v Ljubljani. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca.

Več informacij je dostopnih tukaj.

Torek, 10. oktobra 2023 o9h – 16h; Usposabljanja za mentorje_ice in koordinatorje_ice prostovol v živo v prostorih Slovenske filantropije v Ljubljani, Cesta Dolomitskega odreda 11

Na usposabljanje se lahko prijavite preko spletnega obrazca, ki je dostopen tukaj.

Torek, 17. oktobra 2023 od 9h – 16h; Motiviranje in spremljanje prostovoljcev, v živo v prostorih Slovenske filantropije v Ljubljani, Cesta Dolomitskega odreda 11

Na usposabljanje se lahko prijavite preko spletnega obrazca, ki je dostopen tukaj.

KRANJ

V sodelovanju z Ljudsko univerzo Kranj za organizacije, ki spadajo v območje Mestne občine Kranj pripravljajo brezplačno usposabljanja za mentorje prostovoljcev.

Usposabljanje za mentorje prostovoljcev

Petek, 13. 10. 2023, od 9.00–16.00; Zakon o prostovoljstvu, pridobivanje, motiviranje in nagrajevanje prostovoljcev

PRIJAVE: klikni na povezavo

V program se sprejme prvih 18 prijavZaradi omejenega števila prijav prosimo, da se ena oseba prijavi na eno delavnico.

Za več informacij in vaša vprašanja so dosegljivi na e-naslovu: usposabljanja@filantropija.org in na telefonski številki 01 433 40 24.

Več na: www.filantropija.org

Translate »