Članica SLOGA platforme Društvo Humanitas z veseljem sporoča, da tudi letos razpisuje natečaj »Onkraj mehurčka« – natečaj za naj učiteljico oz. učitelja globalnega učenja 2023! 

K sodelovanju vabi NVO in izobraževalne institucije, ki delujejo na področju globalnega učenja, da za prejem nagrade predlagajo učiteljice in učitelje, ki po njihovem mnenju pomembno prispevajo k vključevanju globalnega učenja v formalno poučevanje mladih.

Po izboru natečajne komisije bodo tokrat nagrado podelili trem najbolje uvrščenim kandidatom oz. kandidatkam:

  • 1. mesto: 600 eur,
  • 2. mesto: 500 eur;
  • 3. mesto: 400 eur + enoletna članarina za Humanitasov Klub učiteljic in učiteljev globalnega učenja.

Nagrada je namenjena kot spodbuda in podpora pri nadaljnjem delu na področju globalnega učenja, podelili pa jo bodo na Humanitasovi nacionalni konferenci globalnega učenja, ki bo potekala 8. novembra v Ljubljani.

Rok za prijavo kandidatov in kandidatk je 15. oktober 2023.

Podrobne informacije o natečaju in navodila za prijavo kandidatov: Natečaj za naj učiteljico oz. učitelja globalnega učenja 2023 – Navodila za prijavo .

Dodatna pojasnila tudi preko e-pošte alma@humanitas.si (s pripisom NATEČAJ GU 2023).

Za vaše sodelovanje pri letošnjem natečaju se vam že vnaprej zahvaljujemo!

Vir: Humanitas

SLOGA – delujmo trajnostno, lokalno in globalno!

Projekt Trajnostno. Lokalno. Globalno. II  izvaja SLOGA, platforma nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč. Sofinancira ju Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve. Vsebina ne predstavlja stališč Vlade Republike Slovenije.TLG II logotip SLOGA, TLG II, MRS

 

Translate »