Odprte so prijave za Kulturni bazar 2024! –

Prijavo pošljite čim prej, najpozneje do 13. marca 2024: PRIJAVA

Izpolnjena in poslana e-prijava je vaša vstopnica na izbrane dogodke, hkrati pa vam omogoča pridobitev potrdila o udeležbi na strokovnem usposabljanju.

Kulturni bazar 2024:

Kdaj?  v sredo, 20. marca 2024, med 8. in 19. uro

Kje? v Cankarjevem domu v Ljubljani

Program največjega strokovnega usposabljanja na področju kulturno-umetnostne vzgoje Kulturni bazar 2024 vključuje več kot štirideset dogodkov: predstave, filmske projekcije, predstavitve, predavanja, okrogle mize, delavnice in vodenja po razstavi, ki jih namenjamo strokovnim delavkam in delavcem ter študentkam in študentom z različnih področij (vzgoje in izobraževanja, kulture, zdravstva, sociale, okolja in prostora …).

Osrednja tema bo Bivanje v sožitju – kultura in umetnost za varen in spodbuden svet.

Program se osredotoča na pomembno vlogo kulture in umetnosti pri ustvarjanju varne, spodbudne in vključujoče skupnosti, s poudarkom na vzgojno-izobraževalnem okolju. Predstavile se bodo kulturno-umetnostne vsebine vseh področij umetnosti, ki naslavljajo bivanje v sožitju, hkrati pa bodo z različnimi kulturno-umetnostnimi dejavnostmi izpostavljeni primeri dobrih praks različnih ustvarjalnih partnerstev na nacionalni in lokalni ravni. Tema odpira prostor za vzpostavljanje novih odnosov in vezi, in sicer tako med ljudmi kot tudi med različnimi področji našega bivanja (zdravje, okolje in prostor…).

Udeležba je brezplačna.

Pridružite se nam na Kulturnem bazarju 2024 in spoznajte, kakšen pomen ima kakovostna kulturno-umetnostna vzgoja pri ustvarjanju varne, spodbudne in vključujoče skupnosti!

Program Kulturni bazar 2024

Vir: Kulturni bazar

Globalno učenje so SDG II
Translate »