Movit pripravlja izobraževanje v pomoč pri snovanju projektov, in sicer dve delavnici, eno na področju razvijanja in izvajanja vključujočih aktivnosti in eno na področju spremljanja in beleženja učnih rezultatov, ter spletni izobraževalni program na področju načrtovanja učinkov projektov.
Delavnica Učenje+
Datum: 14. 9. 2020 OD 10:00 DO 15:00
Lokacija: Slovenski etnografski muzej, upravna hiša, Metelkova ulica 2, Ljubljana
Kaj ponujamo tokrat na učnem meníju?

• Razmislek o učenju (20′)
• Osebni učni načrt (15′)
• Učenje v različnih fazah projekta (80′)
• Meni učnih metod (60′)
• 8 ključnih kompetenc (30′)
• Youthpass v projektih Erasmus+ (25′)

Za udeležbo na delavnici je obvezna predhodna prijava preko spletnega obrazca. Prijave zbirajo do vključno 7. septembra 2020.

Delavnica Vključevanje+
Datum: 17. 9. 2020 OD 10:00 DO 15:00
Lokacija: Slovenski etnografski muzej, upravna hiša, Metelkova ulica 2, Ljubljana

Prijavna roka se bližata! Ideje so tu, projekti v načrtovanju… Potrebujete le še nasvet in pomoč kako (bolje) vključiti (tudi) mlade z manj priložnostmi?

Namen delavnice je pomagati projektnim ekipam, da svoje projektne ideje razvijejo in izvedejo čimbolj vključujoče, da projekti sledijo spodbujanju vključevanja mladih z manj priložnostmi.

Za udeležbo na delavnici je obvezna predhodna prijava preko spletnega obrazca. Prijave zbirajo do vključno 10. septembra 2020.

Spletni izobraževalni program Učinek+
Za projektne ekipe, ki želijo bolje načrtovati učinke svojih projektov, njihovo merjenje in zbiranje podatkov za dokazovanje učinkov, pripravljajo spletni izobraževalni program Učinek+.

Program bo namenjen prijaviteljem projektov in tistim, ki ste že začeli z izvedbo projektov in želite povečati učinke vaših projektov.

Program bo predvidoma na voljo jeseni, več informacij in prijavnico bodo objavili v naslednjih mesecih. V primeru prepovedi izvajanja zaradi korona virusa bosta delavnici izvedeni preko spleta.

Translate »