Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, v okviru programa Slovenska mreža prostovoljskih organizacij razpisujeta dva natečaja, naj mentor/mentorica prostovoljcev 2020 in naj projekt medgeneracijskega prostovoljstva 2020.

Naj mentor prostovoljcev 2020 in naj mentorica prostovoljcev 2020

Namen natečaja je prepoznavanje dela odličnih mentorjev in mentoric ter koordinatorjev in koordinatoric prostovoljcev kot ključnih nosilcev organiziranega prostovoljstva, priznavanje pomena in vrednosti njihovega dela ter promocija njihovega prispevka h kakovosti prostovoljstva. Nazive se podeljuje aktivnim mentorjem in mentoricam za delo, opravljeno v letu 2020.

Več na: Naj mentor/ica | Prostovoljstvo.org

Naj projekt medgeneracijskega prostovoljstva 2020

Namen natečaja je prepoznavanje in nagrajevanje projektov, ki so namenjeni medgeneracijskemu sodelovanju, vzpodbujanju prostovoljstva in solidarnosti, z namenom reševanja izzivov dolgožive družbe.

Več na Naj projekt medgeneracijskega prostovoljstva 2020 | Prostovoljstvo.org

V kolikor bodo razmere dopuščale, bodo nazive podelili na prireditvi ob Slovesnem dnevu prostovoljstva 18. maja 2021.

Lani sta priznanji prejela Andreja Cilenšek za kakovostno vodenje prostovoljcev in angažirano podporo njihovemu delu v Slovenskem društvu Hospic in Andrej Cvernjak za kakovostno vodenje prostovoljcev in angažirano podporo njihovemu delu v Mladinskem centru Velenje.

Translate »