TechSoup raziskuje tehnološke izzive v letu 2020, s  katerimi se soočajo neprofitne organizacije, nevladne organizacije in knjižnice.

V letu 2020 se soočamo z do sedaj nepredstavljivimi in spreminjajočimi se izzivi ter načini, kako se jim neprofitne organizacije prilagajajo, zbirajo sredstva in uporabljajo tehnologije, ki bodo oblikovale skoraj vse, kar bomo naredili v naslednjem desetletju. Zato financerji in drugi pomembni deležniki po vsem svetu poskušajo razumeti, kako so lahko kar najbolj koristni, TechSoup pa jim lahko pri tem pomaga.

Tehnologija lahko igra ključno vlogo pri delu in ohranjanju produktivnosti na daljavo med neprofitnimi organizacijami in pri tem pomagajo skupnostim, da si opomorejo pred uničujočimi vplivi COVID-19.

Pomembno je razumevanje specifičnih tehnoloških potreb posamezne organizacije v smislu širših izzivov na področju uporabe tehnologij v neprofitnem sektorju.

Rezultati te raziskave bodo neprofitnim organizacijam pomagale pri dostopu do usposabljanj, storitev in podpore, ki so potrebne za uporabo vseh prednosti, ki jih  tehnologije omogočajo za dosego družbene koristi.

Lepo vabljeni k izpolnitvi ankete.

Translate »