EEB išče visoko motivirano osebo, ki bi se rada učila in prispevala k delu EEB. Ponujajo od 6 do 12 mesecev plačano pripravništvo s sedežem v upravni in finančni skupini EEB v Bruslju.

Asistent_ka bo sodeloval_a pri organizaciji dogodkov, vodil_a in nadziral_a delo na dan dogodka, sodeloval_a pri pripravi gradiva; sodelovala_a pri posodabljanju strani o dogodkih, upravljal_a z bazami podatkov, sodeloval_a pri izvajanju okoljske in trajnostne politike EEB, itd.

Pogoji in zaželjeno znanje:

– Tekoče znanje angleščine (pisno in ustno) in znanje francoščine,

– Dodatni jeziki EU se štejejo kot prednost,

– Univerzitetna diploma s področja upravljanja dogodkov, poslovne administracije, upravljanja ali drugih ustreznih študij,

– Sposobnost samostojnega in skupinskega dela,

– Sposobnost komuniciranja v večkulturnem okolju,

– Sposobnost določanja prednostnih nalog in delo na več projektih istočasno,

– Sposobnost lastnih pobud v različnih situacijah…

Plačilo je približno 1000 € neto / mesec. Ob prijavi prosijo, da potrdite, da v prekletosti niste bili zaposleni na pogodbo CIP in da niste vpisani na univerzo.

Kandidat_ka naj pošlje svoj CV  po elektronski pošti v enem dokumentu (MS ali PDF) in odgovori na tri vprašanja (največ 200 besed na vprašanje):

  1. Kako bodo vaše izobraževanje in izkušnje prispevale k nemoteni pripravi dogodkov?
  2. Zakaj želite sodelovati v mednarodni nevladni organizaciji?
  3. Ali menite, da je bolj pomembno, da je asistent_ka za dogodke samostojni ali »timski« igralec_ka? Zakaj?

Prijavo shranite kot pdf ali doc dokument z naslednjim imenom datoteke: Priimek.Ime.Eventsassistant2020 in prijavo pošljite na personal@eeb.org do 21. junija 2020. Spremnega pisma ni potrebno vključiti.

Pričetek zaposlitve je s septembrom 2020.

Več.

Translate »