APCEIU, Asia-Pacific Centre of Education for International Understanding, je objavil razpis za najboljše prakse s področja globalnega učenja za učitelje_ice oz. izvajalke_ce globalnega učenja. Rok za oddajo prijav je 7. maj 2019.

Razpis je namenjen identificiranju inovativnih praks na področju globalnega učenja in učenja za mednarodno razumevanje (education for international understanding, EIU), spodbujanju raziskav in uspešnejši implementaciji, krepitvi globalnega učenja in EIU z deljenjem dobrih praks iz različnih držav in regij, ter spodbujanju evalvacijskih dejavnosti na tem področju.

Na razpis lahko prijavite aktivnosti, ki so namenjene izobraževanju in izpopolnjevanju izvajalk_cev, programe v šolah, skupnostne programe, mladinske pobude in druge aktivnosti izobraževalne narave s področja globalnega učenja.

Najboljše prakse bodo nagrajene in predstavljene na 4. mednarodni konferenci globalnega učenja med 3. in 4. septembrom 2019 v Seulu, izbrani prispevki pa bodo objavljeni tudi v monografiji.

Več informacij in celoten razpis.

Translate »