ADRA Slovenija začenja z vsakoletno akcijo pred koncem leta za pomoč osebam v stiski. V zameno za brezglavo nakupovanje in zapravljanje kličejo k solidarnosti, srčnosti, toplini in skrbi za sočloveka.

Letos so se zaradi težke gospodarske situacije in povišanih osnovnih stroškov odločili pomagati slovenskim družinam z otroki, posameznikom in predvsem starejšim osebam. Če je kdaj res čas za solidarnost, je ta čas zdaj. Socialna stiska se iz meseca v mesec povečuje. Mnogo oseb je ostalo brez prihodkov, zdravja in socialnih stikov.

Kot pravijo, “res ne moremo doseči vseh oseb, ki potrebujejo pomoč in jo še bodo v naslednjih mesecih”, ampak tukaj in zdaj se lahko pridružite njihovi akciji #OgrejmoJimSrca ter prispevate za nakup osnovnih potrebščin (hrane, šolskih potrebščin in higienskih pripomočkov) za mnogo ljudi, ki so ostali brez vsega.

(c) Fotografija ADRA Slovenija

Več na spletni strani ADRA Slovenija.

Pomagate lahko z nakazilom iz kreditne kartice preko PayPala tukaj: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=XRB4FKBC3XZGJ, s SMS donacijo 5 EUR z besedo LJUDJE5 na 1919 ali z neposrednim nakazilom na TRR:
IBAN: SI56 0284 3026 3945 619, BIC: LJBASI2X, Referenca: SI00 2022
Ime prejemnika: HD ADRA Slovenija, Njegoševa 15 1000 Ljubljana
Namen: Solidarnost, Koda namena: CHAR

Translate »