Iz Zavoda za podjetništvo, turizem in mladino Brežice (ZPTM) so sporočili, da v sodelovanju z Mladinskim centrom Brežice in Mladinskim oddelkom Sveta Evrope v MC Hostlu Brežice organizirajo izobraževanje Value of  Human Rights Education.

*The Value of Human Rights Education seminar will take place at the Youth Hostel Brežice In collaboration with the Youth Center Brežice and the Youth Department of the Council of Europe.

  • Datum: 11. 10. – 15. 10. 2023
  • Lokacija: Brežice, Slovenia
  • Rok za prijavo: do zapolnitve prostih mest
  • Izobraževanje bo potekalo v angleškem jeziku.
  • Poskrbljeno je za nastanitev, prehrano, izobraževanje in gradiva.

V 5-ih dneh vam bodo predstavili najpomembnejše koncepte in temelje izobraževanja o človekovih pravicah z namenom dvigniti ozaveščenost in prepoznavanje na področju izobraževanja o človekovih pravicah ter nadgraditi ključne kompetence mladinskih delavcev in izobraževalcev, ki delajo v mladinskih centrih, mladinskih organizacijah, izobraževalnih ustanovah…

V osnovi je izobraževanje namenjeno trenerkam_jem, izobraževalkam_cem, študentkam_om, mladinskim delavkam_cem, ki bi radi spoznali osnove in tudi v svoji praksi uporabljali različne metodologije, da mladim in širši publiki približajo področje človekovih pravic.

Za več informacij kontaktirajte / For more information contact: Alja Kovačič – alja.kovacic@zptm.si  in Maja Drobne – maja.drobne@gmail.com

Prijavni obrazec / Application Form – klikni TUKAJ.

 

Translate »