V sklopu projekta Climate of Change, katerega partner v Sloveniji je Platforma SLOGA, smo v slovenskem jeziku izdali Vodnik za kampanjo #ClimatOfChange: Čas za dejanja.

#ClimateOfChange je skupna vseevropska kampanja, ki spodbuja mlade, da spregovorijo o temeljnih vzrokih podnebnih sprememb.

Namen vodnika je nuditi podporo, navdihovati in informirati o tem, kako zastaviti močno kampanjo  za podnebno pravičnost.

Orodje je prilagodljivo, vsekakor  ne vseobsegajoče, in upamo, da uporabno tudi za vse tiste, ki delujete na drugih področjih. Upamo, da bo v pomoč vsem aktivistom in vsem, ki si prizadevate za boljši svet.

Pripravila: MS


Platforma SLOGA je partner projekta #ClimateOfChange, ki ga sooblikuje in izvaja 16 evropskih organizacij civilne družbeCilj projekta je prispevati k dvigu ozaveščenosti evropskih državljanov in njihovega kritičnega razumevanja migracij, ki jih povzročajo podnebne spremembe kot eden največjih izzivov današnjega soodvisnega sveta. Projekt sofinancirata Razvojni program Evropske komisije za izobraževanje in ozaveščanje (DEAR) in Ministrstvo za zunanje zadeve. Vsebina ne predstavlja stališč Evropske unije in/ali Vlade Republike Slovenije.

Translate »