Vabimo vas na srečanje članic in podpornic platforme SLOGA s Tanyo Cox, direktorico Evropskega združenja nevladnih organizacij za pomoč in razvoj CONCORD. Srečanje bo 19. februarja 2019 ob 9. uri v prostorih Sejalnice platforme SLOGA, Metelkova 6, 1000 Ljubljana, ob kavi, čaju in sadju.

Tanya Cox je z novim letom prevzela vodenje Evropskega združenja nevladnih organizacij za pomoč in razvoj CONCORD, ki združuje 28 nacionalnih združenj EU, med njimi tudi našo platformo SLOGA, in 24 mednarodnih mrež na področju razvojnega sodelovanja. Tanya je v preteklosti delovala na področju trajnostnega razvoja v organizaciji Plan International. V Sloveniji jo bomo gostili med 18. in 20. februarjem (dopoldan) 2019. Srečala se bo s predstavniki platforme, NVO, MZZ, CMSR, SVRK, Strokovnega sveta za MRS in HP ter akademije.

Srečanje s članicami platforme SLOGA bo dobra priložnost za izmenjavo na teme razvojnega sodelovanja, trajnostnega razvoja, skladnosti politik za razvoj v luči prihajajočega novega evropskega finančnega okvirja ter o vprašanjih krčenja prostorov civilne družbe.

Vljudno vabljeni!

Translate »