Konec poletja si center Ljubljane rezerviramo nevladniki. Tudi letos CNVOS pripravlja tradicionalni Festival nevladnih organizacij LUPA. Dan, ko se bomo nevladne organizacije v Ljubljani že sedemnajstič družile in svoje raznolike dejavnosti predstavile tako na stojnicah kot z živim programom, bo letos v četrtek, 13. septembra 2018, med 10. in 18. uro na Prešernovem trgu, Tromostovju in Stritarjevi ulici.
Stojnice, ki si jih praviloma delita dve organizaciji, bodo razporejene po trgu preko Tromostovja in proti Mestni hiši. Odra nova ureditev na Prešernovem trgu ne dovoljuje več, zato bomo živi program, kot smo ga že lani, izvedli med obiskovalci pred Prešernovim spomenikom, delavnice pa pred in med stojnicami, odziv obiskovalcev lani je bil odličen.

Festival LUPA je tradicionalna predstavitev slovenskih nevladnih organizacij. Vsako leto se na stojnicah predstavi okoli 120, z živim programom in na delavnicah pa še preko 30 društev, nevladnih zavodov in ustanov. Program in seznam udeležencev seveda še nista znana, ker sta odvisna od vas, zato se hitro prijavite, ločeno za stojnico in za živi program. Posebej bodo veseli tistih, ki nam boste prijavo poslali do 15. julija in nam tako olajšali organizacijo festivala.

PRIJAVE

Translate »