Spoštovane ustanoviteljice in članice platforme SLOGA!

V ponedeljek, 16. marca 2020 ob 15.00 se je iztekel rok za zbiranje kandidatur za članice / člane Sveta zavoda SLOGA za vse štiri člane – 1 predstavnika ustanoviteljev in za 3 predstavnike zainteresirane javnosti. Ustanoviteljicam smo za pridobitev kandidatur podaljšali rok do 20. marca 2020.

Do izteka obeh rokov je na naslov info@sloga-platform.org prispelo sedem kandidatur, naknadno je ena oseba odstopila od kandidature (po vrstnem redu prispetja):

zainteresirana javnost oz. članice (vizija, CV, kandidatura):

•    Robert Križanič, zavod Povod
•    Živa Kavka Gobbo, društvo Focus
•    Ana Kalin, društvo Forum za enakopraven razvoj
•    Max Zimani, zavod Global

ustanoviteljice (vizija, CV, kandidatura):

•    Matej Poljanšek, Društvo Interes
•    Maruša Babnik, Ekvilib Inštitut

Od danes, 25. marca 2020 do ponedeljka 30. marca 2020 do 15.00 bo potekalo glasovanje in sicer tako, da bodo ustanoviteljice in članice glasovale za tri predstavnike zainteresirane javnosti (3 glasovi). Ustanoviteljice bodo lahko glasovale za eno_ga predstavnico_ka ustanoviteljic (1 glas). Glasovanje bo potekalo s pomočjo glasovnic, ki so v prilogi. Vsaka članica lahko glasuje le z oddajo ene glasovnice s svojega službenega e-naslova ali e-naslova odgovorne osebe organizacije na naslov info@sloga-platform.org. Vsaka ustanoviteljica glasuje še z oddajo ene glasovnice za predstavnico_ka ustanoviteljev na enak način kot članice.

Kandidature s spremljajočimi dokumenti (vizija razvoja platforme in življenjepis) so objavljene na spletni strani platforme.

Rezultati glasovanja bodo objavljeni predvidoma 30. marca 2020 ob 18.00.

SLOGA, marec 2020

Translate »