Članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij so vabljene k udeležbi na brezplačnem on-line seminarju Pridobivanje sredstev v prostovoljskih organizacijah. Na njem bo mag. Livija Rojc Štremfelj spregovorila o možnostih financiranja prostovoljskih organizacij: kateri načini zbiranja sredstev bi glede na človeški kapital najbolj ustrezali prostovoljski organizaciji; kako se pridobiva sredstva od posameznikov in kako od podjetij; razpisi, na katera se lahko prijavijo prostovoljske organizacije, ter kakšno je administrativno delo, ki ga prinaša pridobivanje sredstev in prijavljanje na razpise.

Izobraževanje bo poteklo on-line v treh delih:

1. Ponedeljek, 1. junij ob 11. uri

2. Četrtek, 4. junij ob 11. uri

3. Ponedeljek, 8. junij ob 11. uri

Vsak sklop bo potekal 2 uri. Obvezna je udeležba na vseh treh sklopih, zato prosijo, da se prijavite le tiste organizacije, ki lahko zagotovite udeležbo istega predstavnika na vseh treh delih. Obveznost organizacije je še, da pred pričetkom prvega dela in po koncu zadnjega dela, izpolni vprašalnik, ki ga bodo poslali prijavljenim organizacijam oz. njihovim predstavnikom.

– Povezavo in geslo za dostop do vsakega sklopa bodo poslali samo prijavljenim organizacijam, ki bodo izpolnile začetni vprašalnik.

– Število udeležencev je omejeno.

– Za udeležbo izpolnite prijavnico do srede, 27. maja 2020.

Translate »