Ob petnajstletnici Platforme SLOGA in pred pričetkom šestmesečnega slovenskega predsedovanja Svetu Evropske unije, med katerim bomo kot slovenski partnerju v projektu evropskih nevladnih organizacij Presidency Project zagovarjali različne razsežnosti razvoja, globalnega učenja in humanitarne pomoči, smo prenovili naše spletne strani. Danes je pred vami nova podoba www.sloga-platform.org, v kratkem bosta sledili tuditi.si in humanitarni-center.si.

Ob tej priložnosti smo posodobili našo celostno grafično podobo, vključno z logotipom. Poslovili smo se od simbolnega kompasa in ga nadomestili z mrežo različnih celic. Ta simbolizira tako našo mrežo članic kot planet, s svojim naklonom pa nakazuje rotacijsko gibanje in s tem sporoča trajnost,  dinamiko in aktivno delovanje. Z novim logotipom želimo prikazati našo zavezanost globalni enakopravnosti, solidarnosti, pravičnosti z vključevanjem, povezovanjem in sodelovanjem za trajnostni razvoj, ki nikogar ne pušča ob strani.

To sporočilo bomo v kratkem okrepili z objavo prenovljene  vizije in poslanstva Platforme SLOGA.

Za prenovljeno spletno stran smo posodobili vse ključne informacije, bolj sistematsko uredili naša glavna področja delovanja in več pozornosti namenili zgodbam naših članic. Upamo, da se boste na novi spletni strani hitro znašli. Veseli bomo vašega odziva. Pohvale, kritike in predloge sprejemamo na info@sloga-platform.org.

Translate »