V Amnesty International Slovenije  razpisujejo natečaj za mlade, stare od 15 do 29 let, za izdelavo slogana in/ali logotipa na temo strpnosti in diskriminacije.

»Vsi drugačni – vsi enakopravni«. »Black lives matter«.

»Gledam begunca – vidim človeka«.

To je le nekaj sloganov, ki so se vtisnila v spomin in ponazarjajo pomembno družbeno delovanje.

Zakaj so ti slogani dobri? Ker zgoščeno in bistro podajo bistvo teme, za kar bi lahko porabili tudi nekaj strani papirja.

V Amnesty International Slovenije si želijo še več takih idej, zato razpisujejo natečaj za mlade, stare od 15 do 29 let, za izdelavo slogana in/ali logotipa na temo strpnosti in diskriminacije. Rok za predložitev zasnove nalepke je 3. april 2017.

Zakaj ravno nalepka oz. kaj bo slovenska Amnesty naredila z izdelki?

Vse zbrane predloge bodo objavili v naših komunikacijskih kanalih in ustvarjalke_ce predstavili.

Slogan in/ali logo, ki bo najbolj primeren za aktivnosti v Šoli človekovih pravic ter ob robu prireditve Poti ob žici, bodo natisnili v obliki nalepke. Slednjo bodo razdeljevali v okviru njihovega dela proti diskriminaciji, tudi na Poti ob žici – v minulih letih so jih razdelili na tisoče in so bile pravi hit med pohodniki, saj so si jih lepili na oblačila, nahrbtnike, zvezke …

V prihodnje jim želijo ponuditi še bolj družbenoangažirane in zanimive nalepke – pridružite se jim! (Kliknite za podrobnosti o natečaju, podporna gradiva in prijavnico.)

Translate »