CNVOS sporoča, da se bo kljub izrednim razmeram, na 19. Festivalu NVO LUPA predstavilo sto nevladnih organizacij, med drugim boste našli tudi platformo SLOGA. Razpored stojnic bo znan v kratkem. Znan je program.

PROGRAM: NOVI TRG

11:00–11:20 Nastop plesne skupine Frajle, ki je del Društva upokojencev Rakek.

12:00–12:20 Nastop pevske skupine Predice, ki jo sestavljajo članice Društva upokojencev Kamnik s harmonikarjem.

13:00–13:45 Predavanje združenja Epeka so. p. Zbor deluje pod okriljem Kulturnega društva Ivan Hribar Trzin, šteje 17 članic in 20 podpornikov ter deluje štiri leta. Nastopajo po različnih krajih v Sloveniji, med drugim tudi v Ljubljani v Cankarjevem domu in na Pogačarjevem trgu. Njihov moto je, da je petje v zboru socialno in  kulturno delo, ki spodbuja duševno in fizično zdravje.

15:00–15:20 Nastop Športnega kluba Bleščica. Športni klub Bleščica se trudi dekletom približati ritmično gimnastiko. Program Bleščice je rekreativne narave, namenjen zadovoljstvu otrok in skrbi za njihovo fizično in psihično moč. Tu ni prostora za medsebojno kosanje in tekmovalnost. Klub skrbi, da je vsako tekmovanje ali nastop za dekleta praznik, priložnost za druženje in oblikovanje pozitivnega načina razmišljanja.

16:00–16:20 Nastop Društva etnične kulture Ritmi planeta. Cilj društva  je spodbujanje zanimanja občinstva za nacionalno plesno kulturo različnih držav, za njihove tradicije in običaje, ter s tem razvijanje spoštovanja, razumevanja, tolerance, mednarodnosti.

17:00–17:15 Nastop ženskega pevskega zbora Trzinke. Zbor deluje pod okriljem Kulturnega društva Ivan Hribar Trzin, šteje 17 članic in 20 podpornikov ter deluje štiri leta. Nastopajo po različnih krajih v Sloveniji, med drugim tudi v Ljubljani v Cankarjevem domu in na Pogačarjevem trgu. Njihov moto je, da je petje v zboru socialno in  kulturno delo, ki spodbuja duševno in fizično zdravje.

Translate »