Loading Dogodki

« All Events

  • Ta dogodek je minil.

Afriška VasFest

11 junija - 13 junija

- Brezplačno
Afriška VasFest je vsakoletni festival afriške kulture Avfrika, ki se odvija v parku Špica v Ljubljani. V letošnjem letu se bo odvijal od 11. do 13. junija.
Festival bo, kot vsako leto, spremljal bogat kulturni, izobraževalni in kulinarični program. Na glasbenem odru pa se bodo zvrstili domači in tuji izvajalci Afro ali Afro-fusion glasbe, plesov in akrobacij. Letošnji glavni izvajalci pa bodo: Hayford Okine, Ganski akrobat, ki živi in dela na Hrvaškem; Nkwali, Zimbabvejska pevka in kantavtorica ter Wiyaala, Ganska pevka in kantavtorica, Unicefova predstavnica v Gani ter dobitnica večih glasbenih nagrad za izvajalce v Afriki in v tujini.
V sredo, 9. junija pa nas bo Wiyaala predčasno popeljala v festivalno vzdušje s svojo delavnico petja.
V festivalnem vikendu pa boste lahko uživali v ponudbi avtentične afriške hrane, ki jo bodo pripravili nigerijski, kongoški in ganski kuharji, pozabavali se boste lahko na različnih umetniških in glasbenih delavnicah ter otroke prepustili animatorjev v Tovarni zabave. Ob večerih pa ne pozabite na projekcije filmov, ki smo jih za vas pripravili v sodelovanju s Francoskim Inštitutom v Ljubljani.
Vstop prost!

Podrobnosti

Začetek:
11 junija
Konec:
13 junija
Cena:
Brezplačno
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
, ,

Organizator

Zavod Afriška vas

Prizorišče

Park Špica, Ljubljana

Podrobnosti

Začetek:
11 junija
Konec:
13 junija
Cena:
Brezplačno
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
, ,

Organizator

Zavod Afriška vas

Prizorišče

Park Špica, Ljubljana