Loading Dogodki

« All Events

Vse, kar želite vedeti o koheziji 2021-2027

17 junija @ 10:00 - 12:00

Na zaključnem dogodku projekta Govoriš kohezijsko? Učenje se nadaljuje, ki ga izvajata CNVOS, Center nevladnih organizacij in Radio Študent boste o slovenskih načrtih porabe kohezijskih sredstev lahko vprašali neposredno odgovorne iz Evropske komisije in Službe Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko!

Z nami bosta Aurelio Cecilio, predstavnik generalnega direktorata Evropske komisije za regionalno in mestno politiko (DG REGIO), vodja enote za Bolgarijo, Hrvaško in Slovenijo, ter Monika Kirbiš Rojs,  državna sekretarka na Službi Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko.

Na spletnem dogodku, ki bo v četrtek, 17. junija 2021 ob 10. uri, nam bo Aurelio Cecilio predstavil vse, kar moramo vedeti o novem finančnem okviru za obdobje 2021–2027, Monika Kirbiš Rojs pa nam bo predstavila slovenski načrt porabe kohezijskih sredstev.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Predstavitvama bo sledila moderirana razprava, ki jo bo vodila Tina Divjak, vodja zagovorništva in namestnica direktorja CNVOS, med letoma 2013 in 2020 tudi članica Odbora za spremljanje Operativnega programa za izvajanje kohezijske politike.

Prijavite se tukaj.

 

Podrobnosti

Datum:
17 junija
Čas:
10:00 - 12:00
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
Spletna stran:
https://www.cnvos.si/

Organizator

CNVOS

Prizorišče

virtualno

Podrobnosti

Datum:
17 junija
Čas:
10:00 - 12:00
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
Spletna stran:
https://www.cnvos.si/

Organizator

CNVOS

Prizorišče

virtualno